photo-1468779036391-52341f60b55d

НЕРАБОТЕН ДЕН -19 јануари (вторник) 2021 година, Богојавление (Водици)

Согласно Законот за празниците на Република Македонија („Службен весник на РМ” бр.21/98 и 18/07), 19 јануари 2021 година (вторник), Богојавление (Водици), е неработен ден за граѓаните од православната вероисповед во Република Северна Македонија.