ПРОФЕСИОНАЛ АКАУНТ

Една од водечките компании за сметководствени услуги, даночен, финансиски, сметководствен и правен консалтинг, која обезбедува високопрофесионални услуги за своите клиенти

Акредитирана компанија за КПУ

НОВОСТИ

Развојната банка отвори Јавен повик за средства од бескаматната кредитна линија за обртни средства за компании погодени од енергетската и економската криза: Аплицирање од денес, 11 мај 2022

Развојната банка отвори Јавен повик за средства од бескаматната кредитна линија за обртни средства за

Види повеќе

ПОКАНА ЗА СОВЕТУВАЊЕ МОДУЛ 2 – 2022 ГОДИНА ЗА СМЕТКОВОДИТЕЛИ И ОВЛАСТЕНИ СМЕТКОВОДИТЕЛИ ОРГАНИЗИРАНО ОД ПРОФЕСИОНАЛ АКАУНТ ДООЕЛ

Почитувани, Професионал Акаунт Ве поканува на еднодневно советување, како дел од втората тематска единица за 2022 година – МОДУЛ 2,

Види повеќе

УСЛУГИ

КОРИСНИ ЛИНКОВИ