webinar-2636738_1280

КПУ 1/2024 за ИЗГОТВУВАЊЕ НА ГОДИШНАТА СМЕТКА И ФИНАНСИСКИТЕ ИЗВЕШТАИ ЗА 2023 ГОДИНА

Почитувани,

ПРОФЕСИОНАЛ АКАУНТ Ве поканува на еднодневна онлајн обука КПУ Модул 1/2024 за ИЗГОТВУВАЊЕ НА ГОДИШНАТА СМЕТКА И ФИНАНСИСКИТЕ ИЗВЕШТАИ ЗА 2023 ГОДИНА.

Обуката ќе се одржи преку платформата ZOOM, со почеток во 10 часот на:
– 30 ЈАНУАРИ (ВТОРНИК) 2024 ГОДИНА,
– 6 ФЕВРУАРИ (ВТОРНИК) 2024 ГОДИНА.

Може да се пријавите за еден од двата термини и со посета на оваа обука се стекнувате со 8 КПУ часови за сметководители и овластени сметководители согласно Законот за вршење сметководствени работи.

Надоместокот изнесува 2.360 денари (со вклучен ДДВ од 18%).

Сите присутни ќе добијат материјали во електронска форма.

ЗА ДА СЕ ПРИЈАВИТЕ ВЕ МОЛИМЕ ПОПОЛНЕТЕ ЈА ФОРМАТА ЗА РЕГИСТРАЦИЈА НА СЛЕДНИОТ ЛИНК

КПУ Модул 1 – 2024 (google.com)

ПРОГРАМА

ПРОФАКТУРА

Линкот за приклучување ќе Ви биде доставен еден ден пред почетокот на предавањето, на меjловите кои ќе ги оставите при регистрација.

Ве молиме најдоцна 3 дена пред почетокот на обуката, да ја пополните апликацијата и да извршите уплата на:
НЛБ Банка АД Скопје
Трансакциска с-ка:210-0642103202-82
Цел на дознака: Модул 1-2024
Сите дополнителни информации може да ги добиете на следните телефонски броеви:
+389 2 3213 663
+389 2 3126 066
+389 70 20 55 73
+389 75 20 55 73
+389 76 20 55 73

 

photo-1468779036391-52341f60b55d

ОНЛАЈН СОВЕТУВАЊЕ – МОДУЛ 1/2021

Почитувани,

ПРОФЕСИОНАЛ АКАУНТ Ве поканува на
еднодневно онлајн советување (МОДУЛ 
1-2021)

на тема:

ИЗГОТВУВАЊЕ НА ГОДИШНАТА СМЕТКА И ФИНАНСИСКИТЕ ИЗВЕШТАИ ЗА 2020 ГОДИНА

 

Советувањето ќе се одржи преку платформата ZOOM, од 10 до 16 часот на:

– 29 јануари (петок) 2021 година 

– 30 јануари (сабота) 2021 година

Надоместокот за советувањето изнесува 2.360 денари (со вклучен ДДВ од 18%).

Обуката носи 8 КПУ часови за 2021 година.

На 8 февруари (понеделник) 2021 година ќе се одржи БЕСПЛАТНО СОВЕТУВАЊЕ ЗА ПРАШАЊА И ОДГОВОРИ ВО ВРСКА СО ИЗГОТВУВАЊЕТО НА ГОДИШНАТА СМЕТКА И ФИНАНСИСКИТЕ ИЗВЕШТАИ ЗА 2020 ГОДИНА ЗА СИТЕ УЧЕСНИЦИ КОИ ЌЕ СЕ ПРИЈАВАТ НА 29 ИЛИ 30 ЈАНУАРИ 2021 ГОДИНА).

Сите присутни на советувањето ќе добијат ПРИРАЧНИК ЗА ИЗГОТВУВАЊЕ НА ГОДИШНАТА СМЕТКА И ФИНАНСИСКИТЕ ИЗВЕШТАИ ЗА 2020 ГОДИНА.

ВИДИ ПРОГРАМА

Ве молиме најдоцна 5 дена пред почетокот на обуките, да ја пополните апликацијата и да извршите уплата на:

НЛБ Банка АД Скопје
Трансакциска с-ка: 210-0642103202-82
Цел на дознака: КПУ Модул 1-2021

Сите дополнителни информации може да ги добиете на следните телефонски броеви:

 +389 2 3213 663

+389 2 3126 066

+389 70 20 55 73

+389 76 20 55 7