119215024_740466903218831_5921181792395570094_o 1

ОНЛАЈН СОВЕТУВАЊЕ НА 22 ДЕКЕМВРИ (ВТОРНИК) 2020 ГОДИНА

Почитувани,

Ве покануваме на онлајн советување кое ќе се одржи на 22 декември (вторник) 2020 година преку ZOOM платформата.

Темите на предавањето ќе опфатат актуелни предлог измени и дополнувања на Закони од областа на даноците кои се очекува да се објават до крајот на годината, извршување на попис кај трговските друштва и трговците поединци, услови и начин на враќање/невраќање на финансиската поддршка која работодавачите ја добиле во 2020 година…

Комплетната програма и агенда за советувањето ќе ги објавиме дополнително.

Надоместот за советувањето изнесува 2.360 денари (со вклучен ДДВ 18%).

Доколку сакате да присуствувате, Ве молиме да се пријавите на следниот линк https://docs.google.com/forms/d/15g2Uk_c1Cwtgj3ku6X873LX7kj2qbJnYj4Hg2gpTcz4/edit .