flag-republic-of-macedonia-1158187_960_720

НЕРАБОТЕН ДЕН  – 13 Мај (четврток) 2021, Рамазан Бајрам, првиот ден на Рамазан Бајрам

Согласно Законот за празниците на РМ („Службен весник на РМ“ бр.21/98 и 18/07), 13 Мај 2021 година (четврток), Рамазан Бајрам, првиот ден на Рамазан Бајрам, е неработен ден за сите граѓани на Република Северна Македонија.