webinar-2636738_1280

КПУ 1/2024 за ИЗГОТВУВАЊЕ НА ГОДИШНАТА СМЕТКА И ФИНАНСИСКИТЕ ИЗВЕШТАИ ЗА 2023 ГОДИНА

Почитувани,

ПРОФЕСИОНАЛ АКАУНТ Ве поканува на еднодневна онлајн обука КПУ Модул 1/2024 за ИЗГОТВУВАЊЕ НА ГОДИШНАТА СМЕТКА И ФИНАНСИСКИТЕ ИЗВЕШТАИ ЗА 2023 ГОДИНА.

Обуката ќе се одржи преку платформата ZOOM, со почеток во 10 часот на:
– 30 ЈАНУАРИ (ВТОРНИК) 2024 ГОДИНА,
– 6 ФЕВРУАРИ (ВТОРНИК) 2024 ГОДИНА.

Може да се пријавите за еден од двата термини и со посета на оваа обука се стекнувате со 8 КПУ часови за сметководители и овластени сметководители согласно Законот за вршење сметководствени работи.

Надоместокот изнесува 2.360 денари (со вклучен ДДВ од 18%).

Сите присутни ќе добијат материјали во електронска форма.

ЗА ДА СЕ ПРИЈАВИТЕ ВЕ МОЛИМЕ ПОПОЛНЕТЕ ЈА ФОРМАТА ЗА РЕГИСТРАЦИЈА НА СЛЕДНИОТ ЛИНК

КПУ Модул 1 – 2024 (google.com)

ПРОГРАМА

ПРОФАКТУРА

Линкот за приклучување ќе Ви биде доставен еден ден пред почетокот на предавањето, на меjловите кои ќе ги оставите при регистрација.

Ве молиме најдоцна 3 дена пред почетокот на обуката, да ја пополните апликацијата и да извршите уплата на:
НЛБ Банка АД Скопје
Трансакциска с-ка:210-0642103202-82
Цел на дознака: Модул 1-2024
Сите дополнителни информации може да ги добиете на следните телефонски броеви:
+389 2 3213 663
+389 2 3126 066
+389 70 20 55 73
+389 75 20 55 73
+389 76 20 55 73