Владата ја усвои Информацијата за исплата на плати во јавниот сектор (Предлог Законот за изменување на Законот за административни службеници сè уште е во собраниска процедура)

Владата на Република Северна Македонија на вчерашната 35-та седница одржана онлајн, преку видео конференциска врска, ја

Види повеќе